President ,,konsensual,,ËSHTË KLISHE E DEMASKUAR QË NGA VITI 2014 !

19

President kosensual mund të zgjidhet kur zgjedhjen e bënë kuvendi, e jo në zgjedhje të drejtpërdrejta. Nuk do të thotë se po u morën vesh Lsdm dhe Bdi ai kandidat i nominuar zgjidhet president.

Fundja nga e mer të drejtën Bdi për të përcaktuar kandidat konsensual në emër të të gjithë shqiptarëve ? Këta klishe janë veç më të DEMASKUARA që nga viti 2014.

Loading...

Bdi me këtë sllogan të KONSESUALITETIT në trajtën më konsiprative atëherë në ortaki me Vmro-Dpmne, prodhuan produktin president të profilit të Gjorgje Ivanovit.

Qasjet që nuk kanë justifikimin logjik e procedural, kushudi sesa të duken,,patritoke,, apo ,,këmbëngulëse,, NUK DO TË GËLLTITEN MË NGA SHQIPTARËT. Nëse për këtë Bdi akoma nuk është e bindur, atëherë do të bindet kur të vjenë koha !

(q/a)